Dette er oss

Elvebakken Barnehage AS er en privat barnehage som åpnet i 2008. Barnehagen har inntil 24 plasser for barn i alderen 0 - 6 år. Vår åpningstid er kl 0630 - 1645.

I vår barnehage fokuserer vi mye på uteliv og dyr. I løpet av året har vi tilgang til kaniner, sauer og griser som barna får kose med og stelle for. Barnehagen ligger fint til i næheten av sjøen på Røra, og har skog og utmark med egen lavvo som lekeområde.

Vi mener at barndommen er og skal være en tid og se tilbake på med glede. En tid der opplevelse, trygge omgivelser og mange venner er hverdagen. Barnehagen skal være et sted der de gode øyeblikkene og de spennende dagene er i flertall.

Det er vårt utgangspunkt for å pirre barns nysgjerrighet og gi grunnlag for livslang læring.