Påska 2016

Påskeforberedelsene i barnehagen startet allerede i starten av mars med brev fra Snøsniken som trengte hjelp til å løse et mysterium. Slik startet et nytt og spennende tema om påsken og påsketradisjonen.

Påska 2016

I begynnelsen av mars fikk barna et brev fra Snøsniken. I dette brevet spurte Snøsniken om barna kunne hjelpe ham med å finne ut hvem som hadde flyttet inn i ”Nisseskogen” vår. Den som hadde flyttet inn hadde egg, lange ører og lange føtter. Barna kom da fort frem til at det kunne være påskeharen. Og slik startet et nytt, spennende og innholdsrikt tema med det mål at barna skulle få erfaring og kunnskap om påsken og påskatradisjonen.

Barna fikk være med på:

• fellesturer til Påskeskogen, der skogen var pyntet med egg og bånd i påskefargene gul og grønn.
  • Male påske egg og så karsje
  • Sansetur og påskevandring i Røra kirke
  • Rebusløp  og påskeeggjakt
  • Påskefrokost med foreldre og påskelunsj med egg i alle farger